Bo på Ven - I Stugor

Översikt stugaNär ni bor på Gamlegård har ni en lugn och naturnära gårdsmiljö precis utanför dörren.Boendet byggdes 2005 och består av 5 fristående stugor på ca 18m². Gamlegård är en ombyggd lantbruksgård med ett hägn runt hela gården där det vandrar Mufflonfår, Highland Cattle kor och hästar. Som boendegäst får du fritt utnyttja vår uppvärmda swimmingpool och beachvolley-bollbana, samt under öppettider pingis-bordet och darttavlorna m.m i ladan. Vi kräver att Ni är över 18 år för att bokningen ska vara giltig, om Ni är en skolklass så kräver vi 1 vuxen per 8 elever.

Gamlegårds allrum som ligger 5 meter från poolen för upp till 40 personer med infravärme & musik. Perfekt till grillmiddagar, efterfester m.m. Fantastisk natur och utsikt över Öresund Gamlegård ligger ca 700 m från asfaltsvägen så ni slipper buller från trafiken.

Vi TAR EJ I MOT HUSDJUR (längre).

 

 

MISSA INTE BOKNINGSREGLERNA!

 

 

Fakta om stugorna

I våra stugor finns det 4 bäddar det är 2 våningssängar i 2små sovrum och sen det är möjligt att bädda upp soffan till 2 extra bäddar men det är inget vi rekommenderar om ni inte är en familj och det bara är en natt, alt. om ni är vana och vet om förutsättningarna så är klart upp till Er.

Totalt har vi 16 sängar, om man vill bo trångt och bädda i sofforna så ger det 8 extra dubbelsängsbäddsoffor = 24 bäddar.

I alla stugor finns det dusch, toalett, kylskåp, och kaffekokare.

Vi har även gratis trådlöst Internet i alla våra enheter!

 • Enkelrum (2p / enhet), 8p
 • Enkelrum (3p / enhet), 12p, i detta alt. är där 1p som bor i bäddsoffan i allrummet.
 • Dubbelrum (4p / enhet), 16p
 • Flerbädd (5-6p / enhet), 20-24p, i detta alt. är där 1-2p som bor i bäddsoffan i allrummet.

 

 

På gården finns ett allrum (ute rum) på 60m2 5 meter från swimmingpoolen som är till för alla som bor på gården och går EJ att boka.

Där finns:

 • Bord och bänkar upp till 30-40p.
 • Grillplats med galler (inget annat)
 • Enklare köks bänk, med vask, varmt och kallt vatten.
 • Rengöringsmedel med tillbehör för städning av köksbänken finns.
 • Mikrougn
 • Mindre ung med med 2st spisplattor på varje

DÄR finns EJ, övrig utrustning som tallrikar, bestick, glas m.m.

 

 

Vi har en handikappanpassad stuga med 2 bäddar, det är möjligt att bädda upp soffan till 2 extra bäddar men det är inget vi rekommenderar då det blir ganska trångt!

Våra fristående stugor är fria från djur, däremot i våra lägenheter är hundar hjärtligt välkomna. Om ni vill ha med hund eller är allergisk måste detta meddelas vid bokning av boende, detta görs under tillval i online bokningen! Om ni inte anger någonting så placerar vi er där det passar bäst, det går inte att välja stuga eller lägenhet utan vi placerar er där det passar bäst.

 

Vi rekommenderar alltid att man ringer och kollar upp öppettider med restaurangerna på ön INNAN man kommer hit, på för- & eftersäsong är det inte alltid det är öppet nämligen.

 

 

Följande restauranger rekommenderar vi:

 • Turistgården (ligger vid Tycho Brahe) 0418-72 126

 

Det finns EJ kök/pentry i stugorna, endast i allrummet.